Të vërtetat e marrëdhënies tënde me Perëndinë...

Shkarkoni jetaere.com (në anglisht) si një aplikacion

 

Nëse keni një telefon Android ose iPhone, mund të shkarkoni një aplikacion me artikuj dhe video nga faqja në anglisht e pyetjetejetes.com dhe jetaere.com (EveryStudent.com dhe StartingwithGod.com).

Dhe, do të gjeni artikujt e faqes jetaere.com në këtë aplikacion:

  • Si të fillosh jetën shpirtërore (për besimtarët e rinj)

  • Largo stresin (Jeta e mbushur me Shpirtin e Shenjtë)

  • Studimi i Ungjillit të Gjonit

  • Si të flasësh për Perëndinë

Mund ta përdorni këtë aplikacion me jobesimtarët, me të krishterë që kanë pyetje, ose çdokënd që ju sjell Perëndia në rrugën tuaj. Nuk ka nevojë as për wifi.

Mund të ndani artikujt me miqtë tuaj nga aplikacioni shumë lehtë. Mund dhe të ruani artikujt në seksionin e artikujve të preferuar.

Për të shkarkuar aplikacionin falas, shkoni në app store në telefonin tuaj dhe kërkoni me termin: Every Student

(për telefonat Android shkoni te Play Store; për Apple shkoni te App Store)

Nëse po e lexoni këtë tekst në telefonin tuaj, mënyra më e shpejtë për ta shkarkuar është duke klikuar mbi këtë link: iPhone ose Android

Shijojeni!

 


Ndaj këtë Artikull me miqtë