Të vërtetat e marrëdhënies tënde me Perëndinë...

Si mund të punojë Perëndia për të ndihmuar të tjerët, përmes jetës sime

Book cover for Marilyn Adamson's book "The Ripple Effect"

Efekti “Valëzim”

Njerëzit ndihen rehat në botën e internetit.
Aty ne komunikojmë me shokët, gjejmë informacion, mbarojmë punë. 

Nisur nga kjo bota jonë e internetit, a është koha që ta bëjmë të kohës mënyrën e shërbesës sonë?

Ky eBook falas, me 30 faqe, do t’ju tregojë se si  do  të shihni se si mund ta rrisni numrin e atyre që do të besojnë në Krishtin dhe si mund të ndërtoni dishepuj... me më pak përpjekje, në më pak kohë.

 

KLIKO KËTU PËR TË SHKARKUAR NË SHQIP EFEKTI I VALLËZIMIT

Filename
Efekti i Valëzimit.pdf
Size
375 KB
Format
application/pdf

Ndaj këtë Artikull me miqtë