Të vërtetat e marrëdhënies tënde me Perëndinë...

Si Të Flasim Për Perëndinë

 

Mbase ti do kishe dëshirë që të tjerët të nisnin një mardhënie personale me Jezusin, por mënyra se* si* është pjesa e vështirë. Unë ju kuptoj. Unë isha një ateist. Dhe torturoja mikun tim të Krishterë . Ditë për ditë i bëja pyetje të vazhdueshme.

“Pse besoni në Zot? Çfarë dëshmie keni? ” "Pse jo fetë e tjera?" "Duke mos përdorur Biblën, a mund të vërtetosh madje se Jezusi në të vërtetë ka ekzistuar?"

Ne u përgjigjemi pyetjeve si këto në Pyetjetejetes.com. (Mund të jetë një ndihmë e vërtetë për ju.)

Dëshironi të ndiheni më të sigurt kur flisni me të tjerët për Zotin?

Unë kam shkruar një seri falas, "Si të flasim për Zotin". Ju vjen me email ose në WhatsApp, zgjedhja juaj.

"Si të flasim për Zotin" të jep:

  • mënyra për të pasur një bisedë të rehatshme dhe të shkurtër për Zotin
  • ide krijuese, të lehta për t'u përdorur në Facebook
  • si të ndihmojmë të tjerët përmes mediave sociale
  • ndihmoni në përgjigjen e atyre pyetjeve të vështira, shpirtërore
  • mënyra se si mund të arrini në një kampus apo qytet të tërë

Komente nga njerëzit

“Unë jam duke buzëqeshur kur e lexoj këtë. Është e jashtëzakonshme. Tani kam një ide se si duhet të bashkëveproj me jobesimtarët. ” ~ Erla

“Ky është një burim fantastik. Do ta përdor. ” . Andi

“Për disa vjet tani kam dashur të përhap të vërtetën e tij të ungjillit te të tjerët, por nuk munda ta bëj askënd të dëgjojë, madje as për një minutë. (Unë jam në Lindjen e Mesme.) Tani me udhëzimet dhe qasjen tuaj, tani është pak më e lehtë! Zoti u ka zbutur zemrat e tyre ku ata dëgjojnë me qetësi dhe duan të dëgjojnë më shumë. " ~ Kristina

Çdo email do të ketë një lidhje në fund, ku mund të ndërpritni përgjithmonë në çdo kohë dhe një opsion "ndalo" nëse regjistroheni përmes WhatsApp. Ne respektojmë privatësinë tuaj dhe nuk do ta ndajmë adresën tuaj të postës elektronike ose numrin tuaj të telefonit me askënd. Gjithnjë

 

   Së shpejti do të jetë gati për ju...

 


Share This Article