T’ia fillosh jetës së re me Zotin

Urime rreth vendimit tuaj për t’i besuar Jezus Krishtit.

Po tani, çfarë ndodh?

 • Po të bëhej fjalë për fe, ndoshta do të prisje të të ofronim një listë të gjatë me rregulla. Rituale. Kërkesa. Dhe ndoshta ndonjë objekt fetar për t’u blerë!
 • Por kur i besove Jezusit, nuk i je bashkuar ndonjë feje.

  Ke filluar një miqësi. Me Perëndinë.

  A nuk është fantastike?

  Ndoshta po e vret mendjen, duke menduar: Po si mund të njihet Zoti më mirë?

  Kërko për paketën “Si ta fillojmë jetën shpirtërore”

  Është një seri falas prej shtatë mesazhesh që do t’ju dërgohen direkt prej meje, Marylin Adamson, themelueses së faqes jetaere.com. Do t’ia dërgoj gjithkujt që ka interes.

  Klikoni më poshtë për sërinë “Si ta fillojmë jetën shpirtërore”

  Fillo këtu

  A ke marrë një vendim kohët e fundit për ti besuar Jezusit? Nëse po, të sygjerojmë që të hedhësh një sy dy artikujve të mëposhtëm si fillim, pastaj mund të shqyrtosh webfaqen tonë:
      • A është Zoti në jetën time tani?
      • Si mund ta di që kjo do të zgjasë?

  Ndihmo dikë tjetër

  Dëshiron që ti dërgosh një email një miku edhe ti ftosh ata të vizitojnë faqen www.pyetjetejetes.com (që ata të mësojnë se si mund ta njohim Perëndinë)?
  Ja një mënyrë për ti ftuar...

  Nëse akoma nuk ke vendosur të ndjekësh Krishtin dhe do të dish më shumë se si të bëhesh një besimtar I krishterë atëherë kliko te kjo faqe për të ditur më shumë: www.pyetjetejetes.com