×
Kërko

Studimi mbi Ungjillin e Gjonit

Një ofertë speciale për ta njohur më mirë Zotin - një studim mbi Ungjillin e Gjonit.

Ky është një studim biblik FALAS në Ungjillin e Gjonit, i dërguar tek ju me email. Do të vijë direkt nga unë, Marilyn Adamson, drejtoreshë e kësaj faqe. Unë ua dërgoj vetëm atyre që e kërkojnë Ungjilli i Gjonit është i mbushur me të vërteta për Perëndinë dhe mënyrën se si ai e shikon marrëdhënien tonë me të. Unë do të doja që ju të më bashkoheni në një studim të Ungjillit të Gjonit, për dy arsye:

  1. Për të parë jetën e Jezusit dhe atë që tha Ai.
  2. Për t'ju treguar se si të lexoni dhe studioni Biblën vetë - e dobishme për pjesën tjetër të jetës tuaj.

Komente nga të tjerët që u regjistruan për të:

“Në këtë pikë të jetës time po ndihmon vërtet për të më dhënë inkurajim dhe shpresë.

Unë gjithmonë ngazëllehem për të parë mësimet tuaja në emailin tim. Faleminderit!"

“Kam jetuar vite duke menduar vetëm se jam harruar dhe vetëm. Është e mahnitshme të njohësh ndryshimin. Faleminderit!!"

"Unë i shoh mesazhet inkurajuese dhe të freskëta.", Ata gjithmonë duket se shfaqen vetëm kur kam nevojë për ta! .. Ju lutem vazhdoni të më dergoni mesazhe! "

"Tytyty Unë e dua këtë studim."

Mund ta ndërpresësh këtë seri në çdo kohë. Thjesht zgjidh unsubcribe ​​në fund të çdo emaili. Ne nuk e shesim ose ndajmë adresën tuaj të postës elektronike me askënd. Gjithnjë

Nuk do të jetë një studim i plotë i Ungjillit të Gjonit - për çdo fjali apo edhe çdo kapitull. Ky ështënjë studim kompakt dhe i shpejtë për ju.

Ju lutem më dërgoni "Njohja e Zotit më mirë" - Një studim në Ungjillin e Gjonit!