×
Kërko

Paketa “Si ta fillojmë jetën shpirtërore”

Paketa “Si ta fillojmë jetën shpirtërore” është falas. Paketa ka një seri me mesazhe ku secili prej mesazheve përmes emailit do t’ju ndihmojë të kuptoni diçka të veçantë rreth Perëndisë dhe miqësisë suaj me të.

Keto mesazhe mund ti merrni përmes emailit, rrjeteve sociale ose WhatsApp ose çfarëdo që zgjidhni.

Me qindra njerëz e kanë parë këtë Paketë ti ndihmojë ata në ecurinë e tyre me Zotin

“Jam shumë i lumtur që për herë të parë të lexoj për të vërtetën në mënyrë të qartë. Faleminderit për mundësinë për të mësuar se si të kem një mardhënie të ngushtë me Perëndinë.” ~Adnani

“Ju falenderoj....Kjo ka qenë gjëja që më ka hapur sytë dhe inkurajuar në jetën time.” ~Eliza

“Jam e re në besim dhe shoh që emailet tuaja më inkurajojnë shumë dhe ju përgjigjen shumë pyetjeve që kam patur...Faleminderit.” ~Nina

(Ne nuk ia japim asnjëherë informacionin tuaj një pale të tretë. Nëse nuk ju ndihmon, mund të ç’rregjistroheni në çdo kohë.)

Ja çfarë mund të mësoni përmes Paketës “Si ta fillojmë jetën shpirtërore”:

  • Si të siguroheni që Jezusi është pjesë e jetës suaj
  • Çfarë bëri Perëndia për t’ju afruar te vetja?
  • Çfarë ndryshimi sjell dashuria e Perëndisë dhe përse ka rëndësi ky aspekt?
  • Përse miqësia me Perëndinë sigurohet prej Tij dhe jo prej nesh.
  • Çfarë do të thotë që t’i besosh Perëndisë?
  • Çfarë është mëkati? A të fal Zoti përsëri?
  • Si të gjesh një grup besimtarësh, të krishterë të tjerë aty ku jeton?

Më dergoni Paketën “Si ta fillojmë jetën shpirtërore”!