×
Kërko

Harta e Faqes

Paketa “Si ta fillojmë jetën shpirtërore”
Kapërceje Stresin
Studimi mbi Ungjillin e Gjonit
Keni pyetje?
Rreth kësaj faqeje / Rregullat e privacisë
Faqja kryesore

Jeta e Re
A është Zoti në jetën time tani?
A do të zgjasë?
Unë jam një besimtar i ri: Po tani?
Dashuria Unike e Zotit
Të lidhesh me të krishterët e tjerë
Të Njohësh Jezusin
Sekreti i jetës së Krishterë

Të Njohësh Zotin
Ju njohim me Biblën
Besimi nuk është një ndjenjë
Shpirti i Shenjtë në ne
Si na flet Zoti përmes Biblës
Hiri i Zotit
Arsye për tu lutur
Të kalosh një gjysëm dite me Zotin

Sfida Personale
Kur rrëzoheni
Si na ndryshon Perëndia
Çfarë pret Perëndia nga unë?
Mos e mbaj frymën (video & artikull)
T'i thërrasim Perëndisë kur gjendemi në rrethana negative
Të përgatitemi për kohë të vështira
Pse nuk duhet të dëgjojmë Satanin?
Si të çlirohesh nga pornografia
A jam falur?

Vështrim mbi Biblën
Studimi #1: Si të fillojmë këtë marrëdhënie me Zotin?
Studimi #2: A do të largohet ndonjëherë Zoti nga jeta jonë?
Studimi #3: Çfarë do Zoti që ne të bëjmë kur mëkatojmë?
Studimi #4: Çfarë planifikon Zoti të prodhojë në jetën tonë?
Studimi #5: Çfarë është lutja mbi të gjitha?
Studimi #6: Çfarë të bëjmë me problemet

Pyetje & Përgjigje
Si t’u tregoj të tjerëve pa u ndrojtur për Jezusin?
Është pagëzimi i nevojshëm?
A mundet Zoti të më japë drejtim në jetën time?
A më do Zoti vërtet?
Si të mos shqetësohem më dhe, në vend të kësaj, të besoj Perëndinë?
A do të shkoj në parajsë edhe nëse mëkatoj?
Është gabim që të krishterët të thonë se Jezusi është e vetmja rrugë për te Perëndia?
Sa shumë fal Perëndia?
Ku deklaroi Jezusi se ishte Perëndi?
Si mund të jem e sigurt që Bibla është vërtet Fjala e Perëndisë?
A mund të humbasë një i krishterë shpëtimin?
Po kur Perëndia duket si i distancuar nga jeta ime?
Pyetje dhe përgjigje nga sajti partner pyetjetejetes.com:
A mund ta shpjegoni Trininë?
Kush është Shpirti i Shenjtë?
Kush është Jezusi?
A ekziston Perëndia?
Kush është Perëndia? (Si e përshkruan Bibla Perëndinë)
Perënditë Hindu, Budizmi, Krishtërimi, Islamizmi, Epoka e Re — janë të gjitha njëlloj?
Pse Bibla është e besueshme?
A u përgjigjet Perëndia lutjeve tona?